ویزای EB3
عضویت
images/iacf9.jpg_(1) (3).jpg





ویزای EB3 نوعی از انواع ویزاهای مهاجرتی امریکا بر اساس کار می باشد که در حقیقت اولویت سوم امریکا برای اقامت از طریق کار محسوب می شود. در این ویزا نیز همانند سایر ویزاهای این گروه، متقاضی دریافت اقامت امریکا یک پیشنهاد کاری فول تایم از یک کارفرمای امریکایی دارد با این تفاوت که شغل مورد نظر تخصص زیادی مانند آنچه که در نوع EB1 یا EB2 می بینیم را نیاز ندارد. ویزای مهاجرتی EB3 به سه زیرگروه تقسیم می گردد که عبارت اند از کارگران حرفه ای، کارگران دارای مهارت خاص و کارگران بدون مهارت خاص. در ذیل شرایط اخذ اقامت امریکا را برای این سه زیرگروه توضیح می دهیم

 
1- کارگران حرفه ای (Professionals)
 
ابتدا لازم است بدانیم تعریف Professional از دیدگاه سازمان مهاجرت امریکا چیست؟ بنابر تعریف این سازمان، هر فردی که با داشتن یک مدرک دانشگاهی، یک شغل مرتبط با رشته اش را دارا می باشد، Professional یا حرفه ای نامیده می شود که می تواند شامل یک پزشک، یک داروساز، یک مهندس برق، یک روانشناس، یک وکیل، یک کتابدار، یک کارشناس ترافیک و شغلهای مشابه باشد. از آنجا که شغلهای با مدرک تخصصی نظیر پزشکی، وکالت یا NBA برای دسته EB3 مناسب تر می باشند، لذا رشته های غیر تخصصی تر مانند کارشناسان مدیریت یا بانکداری و یا کارشناسان علوم پزشکی و موارد مشابه بیشتر برای این دسته مناسب هستند. حداقل مدرک مورد نیاز برای این زیر مجموعه کارشناسی است و سابقه کاری فرد نمی تواند معادل مدرک دانشگاهی قلمداد گردد. متقاضیان این نوع ویزا می بایست یک پیشنهاد کاری فول تایم از یک کارفرمای امریکایی داشته باشند تا بتوانند واجد شرایط تقاضا برای این ویزا محسوب گردند


2- کارگران دارای مهارت خاص (Skilled Workers) 
 
این دسته از مشاغل، نیاز به مدرک دانشگاهی ندارند ولی صاحب شغل می بایست حداقل 2 سال سابقه کارآموزی و تجربه کاری در زمینه شغل مربوطه داشته باشد. در این نوع ویزا، سابقه کاری می تواند معادل مدرک تحصیلی دانشگاهی قلمداد گردد. از جمله این مشاغل می توان به روزنامه نگاران، آشپزها، کارگران صنعت و معدن، مدیران، طراحان لباس یا مجسمه سازان و تراشکاران اشاره کرد. با اینکه حداقل تجربه 2 سال از طرف سازمان مهاجرت امریکا برای صاحبان این مشاغل تعیین شده است، ولی با این حال هر ایالت قوانین مخصوص خود را دارد و ممکن است در یک ایالت حداقل سابقه کار برای تقاضای این نوع ویزا بیشتر از دوسال باشد. بنابراین لازم است قبل از اقدام برای این نوع ویزا، شرایط آن با دپارتمان کار هر ایالت بررسی گردد


3- کارگران بدون مهارت خاص (Unskilled Workers)
 
اگر شغل فرد در هیچکدام از دسته های فوق جای نگیرد، پس وی مهارت خاصی در رابطه با شغلش ندارد. یا به تعبیر سازمان مهاجرت امریکا، برای شغل فرد، تجربه کاری کمتر از دوسال نیاز است. خدمتکار خانه یا رستوران، ننی بچه، باغبان یا کشاورز در این زیرمجموعه قرار می گیرند. از آنجایی که تعریف خاصی از شرایط شغلی این دسته وجود ندارد، فرد متقاضی باید تمام شرایطی را که کارفرما نیاز دارد را داشته باشد تا بتواند واجد شرایط این نوع ویزا محسوب گردد. به عنوان مثال اگر یک کارفرما به دنبال یک آرایشگر است که کار رنگ مو نیز انجام دهد، آن وقت اگر متقاضی یک آرایشگر مجرب دارای دوسال سابقه آرایشگری باشد، ولی نتواند رنگ مو انجام بدهد واجد شرایط این ویزا نخواهد بود. 


مراحل تقاضای ویزای EB3 
 
  • در وهله اول شما باید یک کارفرما پیدا کنید که اسپانسر ویزایتان بشود. این خود یکی از چالش برانگیز ترین و وقت گیرترین مراحل اقدام برای این نوع ویزاست چرا که کارفرما ممکن است بعد از اقدام برای ویزای شما چندین سال منتظر تایید آن باشد تا متقاضی بتواند وارد امریکا شده و برای او کار کند
  • کارفرمای شما با تکمیل و ارسال فرم 9141 به سازمان کار ایالات متحده، بررسی کند که حداقل حقوقی که برای شما تعیین میشود چقدراست. به این فرایند prevailing wage determination می گویند که بین دو تا سه ماه طول می کشد
    کارفرمای شما آگهی استخدام برای شغل مورد نظر چاپ کند تا مطمئن گردد هیچ شهروند امریکایی واجد شرایط این شغل وجود ندارد. این مرحله بین یک تا دوماه طول می کشد
  • بعد از اتمام مراحل فوق کارفرمای شما باید تمام مدارک را به سازمان کار امریکا ارسال کند تا این سازمان به طور رسمی تایید کند که شما واجد شرایط این کار هستید و هیچ شهروند امریکایی وجود ندارد که با این شرایط برای کارفرما کار کند. به این فرایند labor certification می گویند که ممکن است بین 6 تا 10 ماه طول بکشد. فقط دو شغل هستند که از این مرحله معاف می باشند: 1- پرستاران رجیستر شده 2- فیزیوتراپها
  • کارفرمای شما با ارسال فرم i-140 تقاضای رسمی خود را برای ویزای شما به سازمان مهاجرت امریکا ارسال می کند
  • بعد از تایید تقاضای شما برای ویزا، بسته به تعداد کلی درخواستها از سراسر امریکا و نیز زمان ارسال تقاضا ممکن است تا 2-3 سال طول بکشد تا ویزای شما صادر شود. از حدود 140 هزار ویزایی که همه ساله برای دسته EB اختصاص می یابد چیزی کم تر از یک سوم این تعداد برای دسته EB3 تعلق می گیرد که از این تعداد هم کمتر از 10 هزار ویزا برای کارگران بدون مهارت خاص در نظر گرفته می شود که با توجه به این رقم پایین، احتمال دریافت ویزا برای کارگران ساده و بی مهارت نظیر کارگران ساختمان یا رستورانها بسیار ناچیز است و ممکن است تا 10 سال طول بکشد.



در پایان متذکر می شویم که تقاضای ویزا می تواند در هریک از مراحل ذکر شده بالا رد شود. بسیاری از دفاتر غیرقانونی یا افراد سودجو در صدد هستند تا با آسان یا قطعی نشان دادن تایید این ویزا، مبالغ هنگفتی را از متقاضیان دریافت کنند. سازمان ایرانیان مقیم امریکا به همه داوطلبان توصیه می کند، بسیار مراقب ادعاهای دروغین باشد و در صورتی که می خواهند از طریق این دسته از ویزا برای مهاجرت به امریکا اقدام کنند با پرس و جو و اطلاع کامل و با به کار گیری وکلای مجرب اقدام به این کار بنمایند. همچنین وکلای همکار این سازمان، که جزو وکلای تراز اول امریکا بوده و در نقاط مختلف امریکا مستقر هستند آماده پاسخگویی و مشاوره و تقاضای مهاجرت برای شما عزیزان می باشند و شما می توانید با تماس با بخش مهاجرت این سازمان سوالات خود را مطرح کرده و یا از شرایط همکاری با این وکلا آگاه شوید.


این مقاله برگرفته از سازمان مهاجرت امریکا می باشد
برای مطالعه بیشتر در زمینه ویزای EB3 می توانید به وبسایت سازمان مهاجرت امریکا در اینجا مراجعه نمایید



 همچنین می توانید سوالات مهاجرتی خود را با وکلای همکار سازمان ما در میان بگذارید.
این وکیل، در رابطه با ویزای EB3 پاسخگوی سوالات شما خواهد بود:

    آقای دیوید بازرگان
  • وکیل رسمی مهاجرت به امریکا
  • دکترای حقوق از کالیفرنیا و عضو رسمی سازمان وکلای ایالات متحده امریکا
  • برای تماس اینجا کلیک کنید
 




سازمان ایرانیان مقیم امریکا
Persian Americans Organization


 

دیدگاه‌ها  

0 #1 parandis kazemi 1395-05-26 17:04
با سلام من سال٢٠١٥ لاتاري گرين كارت امريكا رو برنده شدم و يك سال و يك ماه در امريكا بودم و الان به مدت ٥ ماه سفر برگشتم ايران ميخواستم بدونم اگر من يك سال ديگه توي امريكا بمونم و بعد ا. اون تقاضاي پاس سفيد كنم و ٢ سال امريكا نيام ايااين دوسالي كه امريكا موندم جز تعداد روزهايي كه ٩٣٠ روز هست و بايد امريكا باشم واسه سيتي زن شدن حساب ميشه يا نه ممنون ميشم راهنماييم كنيد يا اگر در ايران كسي هست كه به اين سوالات جواب ميده رو بهم معرفي بفرمايين ممنونم
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه

در صورت ارسال نظرهای توهین آمیز یا نژاد پرستانه، حساب کاربری مسدود خواهد شد

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

 

 

 
 
سازمان فرهنگی - اجتماعی
ایرانیان مقیم امریکا

 
سازمان فرهنگی اجتماعی ایرانیان مقیم امریکا یک کمپانی خصوصی ولی وابسته به قوانین ایالات متحده می باشد که در زمینه ارائه خدمات شهروندی به ایرانیان مقیم در امریکا فعالیت می کند.  کاربران محترم می توانند در مورد سوالات و مشکلات خود در خصوص زندگی، کار، تحصیل و مهاجرت به امریکا با ما تماس بگیرند.
خدمات سازمان، شامل خدمات وکالتی برای مهاجران، خدمات دانشگاهی برای دانشجویان و خدمات مختلف دیگر برای کار و زندگی در امریکا می باشد.

ایمیل:  info@persianamericans.org
تلفن: 9292603377
پیغام مستقیم به مسنجر: (اینجا کلیک کنید)

 
به اینستاگرام ما بپیوندید